Образователна гимнастика KinderKraft Tippy 3 в 1
Образователна гимнастика KinderKraft Tippy 3 в 1
Образователна гимнастика KinderKraft Tippy 3 в 1
Образователна гимнастика KinderKraft Tippy 3 в 1
Образователна гимнастика KinderKraft Tippy 3 в 1
За бърза справка за наличност използвайте
"задай въпрос за продукта".

Образователна гимнастика KinderKraft Tippy 3 в 1


очаквана доставка


 

Осигурява на детето радост в продължение на много години
LITTLE GARDENER е уникална постелка с интересен дизайн ферма с животни, плодове и зеленчуци, и техните наименования на английски език. Може да се използва по три начина от раждането на детето. Уникалният дизайн и вниманието към детайла придават специален чар на всяка детска стая и постелката ще се променя според игровите идеи на детето.

3-в-1 образователна постелка
LITTLE GARDENER е уникална постелка с три функции: образователна постелка с гриф за по-малки деца, постелка с палатка и независима постелка. Може да се използва от раждането и ще служи на вашето дете в продължение на много години. Благодарение на тях LITTLE GARDENER ще достави и на по-големите деца много радост.

Подпомага развитието на детето
Образователната подложка LITTLE GARDENER подпомага развитието на детето през първите месеци от живота: насърчава вашето мъниче да повдигне главата си, да протегне ръцете си, за да достигне играчките, и да се преобърне от корем по гръб; подобрява също координацията око-ръка.

Играчки в комплекта
Комплектът включва още следните играчки: плюшено цвекло с огледало и цветни панделки, плюшена лейка с дрънкалка вътре, плюшена пчела с гризалка и шумолещи крила и плюшен петел.

Палатка с прозорец
Вашето дете обича ли да играе на криеница? LITTLE GARDENER ще бъде идеален! Типито разполага с два прозореца с платнени завеси, които ви позволяват да надникнете вътре и да играете на „дзак“.

Лек, мек и безопасен
Регулируемите пръчки на постелката са изработени от мека пяна, което означава, че не е нужно да се притеснявате за детето си, докато играе. Силните шевове и фактът, че няма разхлабени конци, означават, че вашето мъниче може да бъде удобно и безопасно. Той е лек, така че можете да го вземете, където пожелаете.

Уникален дизайн
Подложката LITTLE GARDENER има интересен дизайн за малки деца и по-голяма основа от други постелки от този тип. Това ще даде на вашето мъниче още повече пространство за игра.

Комфорт и удобство
Полиестер – Основата на подложката и палатката са изработени от лесен за почистване полиестер. Те могат да се перат в пералня
Полиестер и пластмаса – Играчките са изработени от полиестер и висококачествена пластмаса, която е безопасна за деца
PE пяна – Грифовете са изработени от мека и гъвкава пяна

Спецификация:
– Подложка: 92,5 см х 140 см
– Височина с решетки за играчки: 46 см
– Височина с барове за играчки и тийпи: 140 см
– Тегло: 1,39 кг
– Размери / тегло на опаковката: 505 x 110 x 585 мм / 2 кг

 
 

топ продукти