Odenwaelder Чувал Mucki L – Silver
Магазин bizzarro не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката Ви! Ще се свържем с Вас своевременно за потвърждаване на наличност и адрес за доставка!

Ако желаете да направите бърза справка за наличност може да попълните формата
"задай въпрос за продукта".

Odenwaelder Чувал Mucki L – Silver

Цена: 249 лв.

 
 • Ръчно изработен продукт made in Germany – качество, което убеждава!

  Зимно чувалче, подходящо за всички стандартни колички – с много малки детайли и весело лице на мече. Може да го използвате за одеалце като махнете горната част с циповете. Има 6 прореза за коланите и рефлекторни нашивки в долната част. Външната материя е устойчива на вода и вятър, за да гарантира комфорта на детето. Частта около главата може да бъде пристегната с връв. Нехлъзгаща се материя на гърба, осигуряваща стабилност в количката. Допълнитени клипсове, които гарантират леко разтворено чувалче – без досадно подгъване. Крачетата са на топло благодарение на двойно изолираното АDA®- дъно.

  •Материал: 100% полиестер
  •Хастар: – фазерни топченца (подходящо с/у алергични реакции)
  •Пере се при 30/40°С

  Тегло на продукта: 0.8 kg
  Размери на продукта: 105 x 50 x 25 cm

  SympaTex® reflexion e технолигия от космонавтиката, при която покритие от алуминий осигурява много добро рефлектиране на топлината от тялото – така се запазва до 75% от нея; допънително е гарантирана устойчивостта с/у вода и вятър както и оптимална дишаща материя.

   
 •  

  Още продукти от категорията